Ez a számláló a poszt nézettségét mutatja. Mindenképp olvasd el ezt a posztot a részletekért.

Fogyatkozás, angol címén az Eclipse a Twilight könyvsorozat harmadik része. Ezen a héten teljesen belemerültem az ovasásába. Szinte ugyanúgy megfogott, mint az első kettő.

'Bella?' Edward halk hangja jött mögülem. Fordultam hogy lássam őt könnyen ugrani a tornác hosszában, a haja szélfútta futásról. Azonnal húzott engem a karjaiba, és megint megcsókolt. A csókja megijesztett. Túl sok volt feszültség, egy túl erős él - ijedt volt. Annyira sokáig volt távol. Ahogy Seattle-t pusztítja egy sor rejtélyes gyilkosság és egy rosszindulatú vámpír bosszúért folytatja a keresését, Bellát még egyszer veszély veszi körül. Az egész közepében őt kényszerítik, hogy válasszon az Edward és a Jacob iránti szerelme között - a döntése magában rejti annak a lehetőséget, hogy meggyújtja a kortalan harcot a vámpír és farkasember között. Miközben a diplomaosztás közeledik, Bellának még meg hell hoznia egy döntést: élet vagy halál.

 

Magyarországon állítólag november környékén jelenik meg, de angolul már meg lehet rendelni.=) Ajánlom mindenkinek ez is egy fenomenális könyv lett...és kiváncsian várom a negyedik részt is, azt még nem volt szerencsém elolvasni:)

 

Ha esetleg valaki szeretné elolvasni a könyveket(Alkonyat,New Moon [angol és magyar változat is] ,Eclipse, Breaking Dawn, Midnight Sun), természetesen nem hivatalos fordításban, szívesen elküldöm neki. Ha kérnéd őket akkor ide írd meg, hogy melyik könyv fordítások kellenek : lollus4@freemail.hu

Egy kis segítség nekem. <kattrá

Szerző: Larcsu blogja  2009.02.27. 16:06 2 komment

Címkék: eclipse fogyatkozás stephenie meyer

A bejegyzés trackback címe:

http://larcsu.blog.hu/api/trackback/id/tr94969994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben.

Kasim 2010.07.14. 10:43:42

szia, el tudnád küldeni nekem az eclipse fordítást? (:
nagyon megköszönném. ^^
e-mail: kasim.o@citromail.hu

dadus18 2010.08.08. 17:05:13

szia, el tudnád küldeni nekem az eclipse fordítást?
imádnálak érte
e-mail:dadus15294@freemail.hu