Az 5 legédibb pasi:)

Az öt legcukibb pasi:) (saját+kuli sorrend xD)
Hátulról kezdjük:D
Segíts te is.


5. Szerintünk az első ötbe mindenképp beletartozik Jude Law!
Kis info Jude-ról:)
 David Jude Law

A Jude nevet a Beatles Hey Jude című dalának köszönhetően kapta. 12 évesen iratkozott be a National Youth Music Theatre-be, de 17 évesen kirúgták onnan. Tehetségére hamar felfigyeltek, még a Broadwayen is megfordult. A brit közönség 1994-ben ismerte meg, amikor Sadie Frost, Sean Bean és Jonathan Pryce mellett játszott a Shopping című filmben, de három évvel később Stephen Fry mellett is letette a névjegyét az Oscar Wilde szerelmeiben (Wilde).

4. A negyedik a Született feleségekből ismert Jesse Metcalf! Hát irigyeltük is Eva Longoriat!:) 
Egy kis info a büszke negyedikről:
 Jesse Eden Metcalf
 
1978. december 9-én született a California-i állambeli Monterey-ben. Egyetlen gyerekként nőtt fel Connecut-i állambeli Waterford-ban, ahol később apja útépítő vállalatánál dolgozott. Középiskola után a New York-i egyetemen folytatta tanulmányait, Jesse rendezőnek készült. A főiskola alatt is végzett különféle munkákat. Itt megalapította a színjátszókört, és ezáltal tett érdeklődést a színészet iránt. A diploma szerzés után meghívták egy szappanopera szereplőválogatására is. Több száz jelentkező közül választotta ki a szerepre Miguel Lopez-Fitzgerald a Passions (Szenvedélyek) című sorozat egyik epizódszerepére. 2004-ben végül megkapta John Rowland szerepét, az ABC produkció által készített „Desperate Housewives”-ban (Született feleségek), ami egy csapásra népszerűvé tette. Számos tv show-ban, és magazinok tucatjainak címlapján mosolygott a rajongókra. Aztán 2006-ban főszerepet kapott egy tini-vígjátékban, aminek a címe „John Tucker Must Die” (Dögölj meg. John Tucker), olyan nagy sztárokkal szerepelt együtt, mint Brittany Snow vagy Ashanti. Jesse színészként igazán tehetséges és karizmatikus személyiség. Szabadidejében szívesen szobrászkodik, zongorázik és golfozik. Valamint szabadidejében kosárlabdázik, tagja a híres kosárlabda csapatnak, a Hollywood Knights-nak.


3.

. A dobogós nekem is nagy kedvencem:) Ő a Fenegyerek...
Ben Affleck
Na ezt még én se tudtam: Ben Affleck , teljes nevén Benjamin Géza(?) Affleck  (1972. augusztus 15.) amerikai színész.  A magyar nevet szülei egyik szomszédjuk tiszteletére adták Bennek. 1972. augusztus 15-én született a Kaliforniában lévő Berkeley-ben, később elköltözött Massachusettsbe. 8 évesen játszott az Amerikai Közszolgálati Televízió egyik sorozatában (The Voyage of the Mimi). Utána nem kapott nagyobb szerepeket, de az 1992-ben készült School Ties-ban újra feltűnt. Affleck ebben a filmben szerepelt először együtt ma már elválaszthatatlan barátjával és kollégájával, Matt Damonnal. Az elismerést a Good Will Hunting hozta meg számukra. Szeret motorozni, öt motorja is van.


2.

Mindenki kedvence...a Kalóz, a szívtipró:)Johnny Depp

Inf.: John Christopher Depp III, 1963. június 9-én, vasárnap látta meg a napvilágot Owensboróban. Anyja, Betty Sue Palmer, pincérnőként, apja John mérnökként dolgozott. Két lánytestvére (Christie és Debbie) és egy fiútestvére (Danny aki író lett) van. Legjobb gyerekkori barátja a nagyapja volt, ám ő nem sokkal a család Floridába költözése után elhunyt. Floridában nőtt fel, szülei 15 éves korában elváltak. A kis Johnny fájdalmát dalokba foglalta, anyjától kapott gitárján. Nemsokára a The Kids nevű zenekarban gitározott. 14 éves korára már majdnem mindenfajta drogot kipróbált, dohányzott és az alkoholt sem vetette meg. Mára már a drogokról örökre lemondott, a dohányzásról viszont még nem tudott leszokni. Még mindig tinédzserként, telefonon keresztül árult tollakat, hogy pénzhez jusson. 17 évesen kicsapták az iskolából, onnantól kezdve már csak a zenének élt.
 20 évesen feleségül vette Lori Anne Alisont, egy sminkest, akivel 1983-ban Los Angelesbe utazott. 1984-'88 között Sherilyn Fenn színésznővel járt, 1988-'89-ben Jennifer Greyjel, 1989-'93-ban Winona Ryderrel, 1994-'98-ig Kate Moss topmodellel. 1998-ban A kilencedik kapu című film forgatásán ismerkedett össze Vanessa Paradis énekes- és színésznővel, és azóta is boldog kapcsolatban élnek, házasságukat 2007 nyarán rendezték. Vanessától született a kislánya, Lily-Rose Melody 1999 május 27.-én, és kisfia, Jack 2002-ben.
Karrierjének elindulása Nicolas Cage nevéhez fűződik, akivel Los Angelesben ismerkedett meg a 80-as évek elején. Az akkor még szintén ismeretlen színész ajánlotta be a Rémálom az Elm utcában című, ma már klasszikus horrorfilmbe. A filmes áttörést azonban az 1990-es Ollókezű Edward hozta meg számára Tim Burton rendezésében. A közönség kedvencévé Jack Sparrow kapitány szerepe avatta A Karib-tenger kalózai-filmekben. Ezért 2004-ben Oscar-díjra jelölték. Továbbá kapott egy jelölést az Én, Pán Péter című drámában alakított szerepéért. Jelölték a Brit Filmakadémia díjára (BAFTA-díj) is ugyanezért a két filmért. A Golden Globe-díjátadón összesen hétszer vehetett részt, mint jelölt (sorrendben: Ollókezű Edward, Benny és Joon, Ed Wood, Karib tenger kalózai 1., Én, Pán Péter, Charlie és a csokigyár, Karib tenger kalózai 2.). 2004-ben megkapta a Screen Actors Guild Awardot A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka című filmért.

1.

 

Az első helyen áll a mostani kedvenc, a legcukibb pasi:) Ryan Phillippe
Matthew Ryan Phillippe Született:
1974. szeptember 10. Amerikai színész, egyike napjaink legígéretesebb tehetségeinek. Legutóbb a Playing by Heart című moziban játszott, ahol olyan művészeknek volt partnere, mint Sean Connery, Gena Rowlands és Angelina Jolie. Phillippe kitűnő kritikát kapott a Disney jövőben játszódó filmjéért, a White Squall című moziért - ez volt egyébként első filmszerepe, s ez rögtön meghozta számára a kiugrást. A filmben Jeff Bridges és Scott Wolf oldalán a félénk Gil Martin szerepében tűnt fel. Azóta szerepelt a Little Boy Blue és az Út a pokolba című filmekben, valamint a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című kasszasikerben és az 54 című alkotásban.
Élete alakulása éles kanyarulatot vett nemrégiben, a Kegyetlen játékok című produkció forgatása idején, amikor is beleszerett partnernőjébe, Reese Witherspoonba. A pár 1999-ben összeházasodott, 2003-ban született második gyermekük.