Varázslatos szerelem

Nézegettem, hogy melyik bejegyzéseket olvagatjátok...Láttam sokakat érdekelt a szerelmi varázslatos... azért higyjétek el, néha jobb nem beleavatkozni a dolgok természetes rendjébe. Íme néhány tipp amelyek varázslat nélkül is bejönnek!

Ezek a misztikus titkok sokkal hétköznapiabbak, mint gondolnád!

Ne fecsegj!

A lányokra jellemző, hogy a legintimebb titkaikat is megosztják egymással. Ha szeretsz valakit, akkor nem adod ki másoknak! Hogyan csókol, milyen zoknit hord, hogyan viselkedik a szüleivel, az csak rá tartozik. Ha bevon téged az életébe, akkor ez legyen számodra megtiszteltetés, és ne beszélj erről a barátnőidnek! Dicsérni viszont szabad, sőt kötelező! A fiúk hiúak, jólesik nekik, ha elismerik képességeiket.

Tisztább az egyenes út!

Mindennel, amit elkövetsz, valamikor el kell számolnod az égiek felé. Minden rosszat, ami a te lelkeden szárad, visszakapsz az élettől! Hisz nem miattad szeret majd beléd, hanem azért, mert elmormoltál néhány varázsigét-amelyek egyébként hatnak!

 

Mágiával a szerelemért?

Mindennek a világon megvan a maga rendje. Semmi sem történik véletlenül. Még a szerelelmi csalódások sem! Valamit meg kell tanulnod általa és ezért méri rád a sors. És ha nem látod mi az, amin változtatni kellene, akkor mindaddig megismétlődik veled ez a helyzet, amíg meg nem tanulod a leckét!

 

A féltékenység ördöge

Teljesen természetes, hogy akit szeretsz, azt félted is. A szerelemben sajnos gyakran előfordul, hogy túlértékeljük a párunkat, magunkat pedig alábecsüljük. De akkor vagy bölcs, ha nem engeded, hogy a szerelem tüzében felperzselődjön a saját egyéniséged! És ne gondolj minden percben arra, hogy ő most egy másik lánnyal flörtöl! Ha ezt teszed, akkor a gondolat-mágiával előbb-utóbb bevonzod a történetet, ami így valóra válik! Az ismétlődő féltékenységi gondolatok elveszik a józanságodat, és később rohamokká válhatnak! Féltsd őt, de csakis kedvesen, játékosan!

 

Ha rossz a kedves...

Szerelmes vagy, együtt jártok pár hónapja, némileg már egymáshoz is csiszólodtatok. A kezdeti szárnyalás helyére jóleső biztonságérzet lép - tudod, hogy mindenben számíthatsz a fiúra. De ez nem az jelenti, hogy minden apró fájdalmadat, bosszúságodat rázúdíthatod, azzal a felkiáltással, hogy ha szeret, akkor megért! Mert ez csak egy ideig igaz. Ha a fiúdnak folyton azt kell hallgatnia, hogy miért vagy magad alatt, milyen sérelem ért, akkor előbb-utóbb beleun a kapcsolatba! Ha szörnyen rossz kedved van, akkor állj meg egy pillanatra a randi előtt, és ereszd ki a gőzt! Sose köszönj neki mérgesen!

 

Mindig legyél ápolt!

Sose mutatkozz előtte ápolatlanul: még akkor sem, ha fáradt vagy! Egy kapcsolatnak sem tesz jót, ha az egyik fél zsíros hajjal, koszos ruhában, izzadtan jelenik meg a másik előtt! Vannak helyzetek, amikor nincs idő átöltözni a randi előtt, de legyen nálad dezodor, fésű -  ne légy lusta, frissítsd fel magad, mielőtt vele találkozol! Ha nem fontos neked, hogy milyen állapotban lát, akkor mát nem isi érdekel igazán!

 

Félre a varázsitallal!

Hagyd a varázsigéket, a varázsitalokat, és a mágiát a mindennapi életben keresd! A fent leírt sok-sok odafigyelés, törődés teszi misztikussá a kapcsolatot! Ez a sok apróság élteti a tűzet! Ha a mágiához nyúlsz, akkor az éppúgy hat rád is, mint arra, akit befolyásolni akarsz vele. Akárcsak az átok: ha megátkozol valakit, magadat is elátkozod - az átkod visszaszáll rád! Bánj ezzel a kérdéssel óvatosan, tiszteld a természetfelettit, és ne bőszítsd fel a Földanyát. Mert a Máter visszaüt!

 

Ne cikizd őt!

Képzeld el, hogy őrülten szrelmesek vagytok egymásba egy fiúval. Aztán egyik nap ő közömbösen megjegyzi, mennyire imádja az x-lábadat! Úgy érzed, vérig sértett, megalázott, és elűzte a rózsaszín felhőket! Persze megbocsátasz neki, mert szereted, de egyre ritkában hordasz miniszoknyát... Ugyanígy megbántaná őt is, ha beszólnál neki, ha felemlegetnéd neki a hibáit! Ha szeretsz valakit, akkor ne kritizáld, ne legyél vele szemben lekicsinylő, szeresd őt úgy, ahogy van, a hibáival együtt! Főleg ne mások előtt, társaságban emlegesd a hibáit, mert az a kapcsolatban halálos méreg lehet! És ami a fő: ne akard őt megváltoztatni!


Mit mondtál?

Ha szerelmes vagy, akkor vigyázz arra, mit mondasz! Hisz tudod: a szavaknak hihetetlen erejük van! Képesek rombolni, felőrölni, kétségeket ébreszteni másokban! A szavak néha nagyobb sebet ejtenek, mint egy fizikai sérülés, ráadásul a kimondott szavakat nem lehet kiradirozni, ezért gondold meg kétszer mielőtt kimondasz valamit! A szerelmes szív nem érti a tréfát, ezért még a viccből se kezdd el cikizni, leszólni a szerelmed hibáit! Visszafordíthatatlan folyamatot indítasz el benne! A szerelmedben elindul valami, ami negatív, és ott lesz mindig a tudatalattijában!