Tears of an angel

Egy kis önreklám:D

Sokan mondtak véleményt e-mailben, mások megjegyzésekben és néhányan még itt is. Talán azért írok most [is] egy ilyen bejegyzést, mert történetünk kezdd kikerekedni. Egyre több dolog derül ki. A rész, ami ma felkerült különösen fontos, hisz ha valaki nem kedveli a természetfeletti dolgokat, annak nem biztos, hogy tetszeni fog. Viszont ha tetszik... a végéig garantálom, hogy tetszeni fog. :) Persze, mint ki van írva és elmondtam néhányotoknak, az eredeti változat kicsit eltér ettől. A történet ugyanaz, de néhány helyen változtattunk az események alakulásán, máskor történnek egyszerübben. Ezeket
már nem javítom ki a felkerült változatban. Sokan tudjátok, hogy megpróbálok majd valamit kezdeni vele, de ehhez kell a ti véleményetek és ötleteitek is. Köszönöm mindenkinek, aki eddig segített, ha alkalmam lesz rá, még nyilvánosabban is megköszönöm nekik.

Szóval ezt szerettem volna és még egy dolgot. Sokat gondolkozom azon, hogy csinálok egy videót, más filmekből összevágott trailer félét, csak ez most könyvnek lesz:D És persze az ismertetővel is haladok.

szóval béke.:D