románok, hippik és őrült főnök

1. nap

sétálunk a főtér?en, hablatyolunk angolul, mikor valaki közbeszól. rámjött a feltűnési viszketegség, hát visszaszólok. nesze neked, ránk ragadt egy román srác. 

IMG-20130724-00575.jpg

valószínűleg egy kis alkohol befolyása alatt kísért minket, össze vissza mászkáltunk. fontos megemlíteni hogy útközben összeakadtunk egy ezüst autóval, 

ami ránk dudált. :d és egy férfi és egy nő ült benn. fura na... tehát órák után, kérlelés utá


n beültünk a török saray lebujba, ahol a totál nyomulás és a Jack Daniels ment. kicsit részegen a folyóparton. éjjel. gyönyörű a Lech minden napszakban. ezután hazafelé egy lopott csók, ami azóta is rothadás ízű.

2. nap

délután kezdődött. félmeztelen főnök az erkélyen. omg. aztán az öreg török pasi előző napról a mc donaldsban. kezdtünk gyanakodni. este 9. Silja jött. hippik. amolyan igazi világjáró, gyerekgyártó, szentjánosbogárkereső, vegetáriánus de dohányzó fajta, akik egész éjjel zenélnek, másnap pár órát dolgoznak, aztán kezdik előlről. hány gyerek volt ott? a mai napig rejtély. Finn, Rihanna, Frida, Jana, René, Valli, Roxy, Adam. aztán kunthalle am lech. szabad színpad, rengeteg őrült. festmények, lepukkant gyár, fehér macska, öreg főnök, sörtörés és bierleiche. 

ein stück rücken. umgangsprachlich. 

1kor alvás 5kor munka. 

3. nap

szép reggel. csupa mosoly. nehéz nap, de túlélem. délben kezdődik. mosoly aztán tészta és hiszti. hatalmas hiszti. scheiß d'rauf. sértődés és mosolyszünet. remélem sokáig. 

takarítás gyorsan, gondolatüző módon. visszaérve látom, hogy felvitt mindent, elpakolt mindent. minek segítesz, ha közben meg ekkora majom vagy? 

holnap egy újabb nap.