NEIN!!!

Yeaaahhh!!!!:) Ma Bikini koncert gotthárdon!:D A rég alakult együttes ma fellép a Szentgotthárdi Karácsony Határok Nélkülön!!! Egy barátnőm azt mondta menjünk el mert, Őriszentpéteren olyan jó "buli"t csináltak! Hát én nem hiszem h megyek, de ha valakinek kedve van nyugodtan...
Amúgy ma Ausztria volt A célpont! pontosabban Fürstenfeld áruházai:)
Persze kb kifosztottuk az összeset!!!Heh ebből én csak egy husi Snoopy-s esernyővel lettem gazdagabb!:)

Heh úgy bírom ezt a kutyát...De most

 Ausztriánál tartottunk! Nah és itt jön be ez a szemétégetős ügy...
Miért akarják az osztrákok a határ melé építeni a szemétégetőt??? Ez a kérdés! Egész Szentgotthárd és a környező ebben érintett területek is tiltakoznak a hatalmas méretű környezetszennyezés ellen! És egy részből igazuk is van!
Az osztrákok valamiért minket meg se kérdeztek, vagy ha igen akkor se egyeztek bele! De most azt a változatot vegyük hogy nem kérdeztek meg minket! Miért nem? Azért mert ott az országhatár(már nem sokáig)? És? azért mert ott van még ugyanúgy a szomszédunk, és mint bárhol máshol csak a belegyezésünkkel szennyezhetik a levegőnket! Ezen aggódik minden városlakó, csak a kivételek nem!
Ezt a PRONAS(PRO NATURA ST.Gotthard) által indított folyamatos tiltakozásokon résztvevők bizonyítják!

"Mert környezetünk veszélyeztetett állapotát felismerve szabadságunkban áll, hogy ki-ki a maga körében hozzákezdjen begyógyítani a természet sebeit. Szabadságunkban áll, hogy megelőzzük a katasztrófát, és úgy bánjunk az utánunk következő nemzedékkel, ahogyan azt a felelősség és a szeretet megköveteli. Valamint szabadságunkban áll az is, hogy mindezt elmulasszuk, és a jövő nemzedékeket kiszolgáltassuk a habzó folyóvíznek és szennyezett levegőnek. Egyvalami nem áll a szabadságunkban: az, hogy e két lehetőség közül ne válasszunk. A választás felelősségét nem háríthatjuk át sem a gazdaság, sem a politika intézményeire. Akik ma itt vannak, meghozták ezt a felelősségteljes döntést is."


Szentgotthárd, 2006. október 20.
Sólyom László

Bővebben
Firkálta: Lara 17:13