Pár emlék 2007-ből xD

Emlékezzünk vissza 2007-re!:)
Itt van pár vicces, és meghökkentő történet, hogy mit műveltünkk 2007-ben...

Édes kis @-om!

A Kínai hivatalnokok nagy megrökönyödésére egy házaspár @-nak akarja nevezni gyermekét.  A kis kukac még meg sem született, de már most nagy port kavart a távol-keleti országban. Az apa szerint a @ vagyis angolul "at" kínaiul azt jelenti: "szeretni őt". Nem akar engedni: az ő kis @-uk nem az egyetlen fura nevű lakos lesz az országban! Mivel Kínában a tavaly születettek közel 90 százaléka csupán 129 vezetéknéven osztozik, így a szülők egyre különlegesebb keresztneveket keresnek gyermekeiknek. A bolond nevek versenyében nem első a kis @. 2002-ben Kanadában négy Dunlop vezetéknevű ember jelentkezett hasonnevű gumigyár reklámfelhívására és változtatta Dunlop Abroncsra a nevét.


Mel(l)odráma

Nem tetszik a szilikonos műmell a férfiak töbségének. Van, aki kézzel-lábbal tiltakozik ellene, és van aki emberrablással és késsel. Mint például a 27 éves londoni James McCarthy, aki 20 hónap börtönbüntetés árán erőszakkal akadályozta meg felesége mellplasztikáját. Kerry már a kórházban várakozott a műtétre, mikor a férje berontott és "ne csináld, így szeretlek, ahogy vagy!" üvöltéssel kiráncigálta nejét. Óriási felfordulás támadt: Kerry segítségért üvöltött, megpróbált elmenekülni, végül elájult. Később - egy óriási fekete monoklival a szeme alatt - visszatért a kórházba. Ám nekikeseredett férje most sem hagyta békén, késsel hadonászva fenyegette, hogy megöli. A végkifejlet: 20 hónap börtön és egy válóper. Az asszony azóta sem csináltatta meg a mellét.

Ebéd a sírok közt

Az indiai Ahmadabad egyik éttermében sírok találhatók az asztalok között. Az éttermet az ötvenes években egy több száz éves iszlám temető mellé-fölé építették. A vendégek kedvelik a különleges enteriőrt. A temető szerencsét hoz, az üzlet is jobban fut a sírok miatt-állítja a tulajdonos. Az alacsony hantok egyébként zöldre vannak festve, elszórtan találhatók az étteremben, s a pincérek már becsukott szemmel is tudják, hogyaan kell őket kikerülni. Eredetileg a temetőn kívül épült egy kis teázó, de a kissé morbid, ám igen nyugodalmas légkör miatt egyre jobban ment a biznisz, így aztán befelé terjeszkedtek.


Beperelte Istent, veszített

Szédelgés és bizalommal való visszaélés is szerepelt abban a keresetben, amelyet egy temesvári rab nyújtott be Isten ellen, mert nem teljesítette azt, amit imáiban kért tőle. A 40 éves Mircea Pavel jelenleg a gyilkosság miatt rá kiszabott 20 éves börtönbüntetését tölti. A férfi "az égben lakó és Romániában az ortodox egyház által képviselt Istent" azzal vádolta, hogy elkövette a "szédelgés, a bizalommal való visszaélés, a kurrupció és a befolyással való visszaélés" címen ismert vétket. Mindezt a következőképpen indokolta: "Amikor megkereszteltek, a Nevezettel való szerződést kötöttem, amelynek értelmében megszabadít a gonosztól. Ő azonban nem tartotta tiszteletben a szerződésünket annak ellenére, hogy számos imát kapott tőlem." A gyilkos tehát a Teremtőt hibáztatja azért, hogy nem tartotta vissza a rossztól - no meg egy kis balhéért sem megy a szomszédba. Ám hiába, a temesvári bíróság elutasította a keresetet, a következő indoklással: "Isten nem jogalany,, és nem ismeretes a címe."

Tilos az ááá...

Igen felháborodtak a sanghaji taxisok az új szabályozáson, miszerint ezetúl munka közben nem ásíthatnak. A furcsa rendelet bevezető vállalat vezetője kijelentette, az a cél, hogy a dolgozóik fáradtan ne üljenek volánhoz. Na de hogy lehet ezt ellenőrizni? Minden autóba belül egy ásítás-ellenőr, aki utasnak álcázza magát? Vagy ösztönzik az utasokat, hogy jelentsék fel a renitens sofőrt, ha a tiltott tevékenységen kapják?

Nyúlszex a reptéren

Párzó nyulak özönlötték el a milánói Linate repülőtér kifutóit a nyáron. Egyre növekvő számuknak és szorgos ügyködésüknek köszönhetően egy fél napra teljesen lehetetlenné tették a landolást, és megzavarták a reptér berendezéseinek működését is. A probléma nem új keletű. Évente kétszer be is szokták fogni a nyulakat, hogy távol tartsák őket a kifutóktól, ám most ez nem sikerült. Az állatok orgiázásának végül kétszáz önkéntes vetett véget: sípokat fújva, kurjongatva és karjukat eszeveszett módon lengetve hálókba terelték őket. De nem volt megtorlás: az összes paráználkodót egy vadrezervátumba szállították.

Milliárdos selyempincsi

Tizenkét millió dollárt - vagyis 2,1 milliárd ft-t - hagyott imádott kutyájára egy amerikai szállodalánc-tulajdonos. A martóna 87 éves korában hunyt el New Yorkban. Amikor felolvasták a végrendeletet, jött a keserű csalódás az unokák számára: egy vasat sem hagyott rájuk. Ezzel szemben Leona Hemsley hatéves máltai selyempincsije 12 millió dollárt örökölt. A Balhé nevű eb a család szerint "ugyanolyan gonosz dög", mint a kedves nagymama volt. A végrendeletben az is szerepel, hogy Leona öccsének, Alvin Rosenthalnak kell vigyáznia a milliárdos ebre, és ha a kis állat majd elpusztul, Leona koporsójába kell temetni földi maradványait. A hírek szerint az özvegy azért hagyta ki unokáit a végrendeletből, mert egyetlen gyermeküket sem nevezték el a néhai nagypapáról, Henríről.

 

(Lettem volna a kutyája XD)firkálta: Lara 20:39