Legenda vagyok

Vuff itt az influenza járvány, és sajna engem se hagy ki:(:( De Most ne is erről beszéljünk, keresek egy vidámabb témát!
Filmek:))) Tegnap meglestem a Legend vagyok-ot! Naon tetszett...:)))

Ő mindent megtett, ami tőle telt, de az sem volt elég. Robert Neville (Will Smith), a tehetséges tudós is tagja volt annak a csapatnak, amely megpróbálta megállítani az emberiség történetének legveszélyesebb Vírusát. Az utolsó vírust. Ő, maga sem tudja, miért immunis a fertőzésre, de rajta kívül mindenki megbetegedett. Lehet, hogy jobb lett volna a többiekkel együtt meghalnia. Mára ő New York utolsó lakója, sőt, talán az egész világon nincs már rajta kívül ember. Igyekszik életben maradni, igyekszik megőrizni a józan eszét, és nem adja fel a reményt: házi készítésű rádióadója folyamatosan keresi esetleges sorstársait. De nincs egyedül. A járvány mutáns túlélői ott bujkálnak a homályban. Neville minden mozdulatát figyelik. Várják, mikor követ el egy hibát - mert akkor habozás nélkül elpusztítanák az emberiség utolsó reményét.


rendező: Francis Lawrence
író: Richard Matheson
forgatókönyvíró: Mark Protosevich, Akiva Goldsman
zeneszerző: James Newton Howard
operatőr: Andrew Lesnie
producer: Akiva Goldsman, David Heyman, James Lassiter, Neal H. Moritz, Erwin Stoff
vágó: Wayne Wahrman

szereplő(k):
Will Smith (Neville)
Alice Braga (Anna)
Salli Richardson (Ginny)
Willow Smith (Marley)
Charlie Tahan (Ethan)
Dash Mihok

Jó film! Bár mostanában mindenki ehhez hasonló zombi mutáns mesét csinál...de nem volt rossz...A kedvencem benne a Kutyus...és a jaajjj a GT500-as az elején(LL)

LaraXD