A farkasok

Nem újdonság talán, hogy kik lesznek a farkasok a következő Twilight filmben. Azért én mégis írnék róluk egy rövidve bejegyzést. Íme a New Moon farkasai:

Az Újholdban Alex Meraz Paul bőrébe bújik, aki néha vadállattá alakul át - és persze olyankor lenyom néhány akciójelenetet is. A mexikói ősökkel büszkélkedő színészt 2005-ben láthattátok már Az új világ című filmben is Colin Farrell ellen harcolni. Alex házas, és egy 14 hónapos kislány, Somak boldog apukája.

Sam Uley szerepében Chaske Spencert láthatjátok majd, aki elsőként változik farkassá Jacob indián közösségéből. A New York-i színésznek már bőven van tapasztalata: 2005-ben, néhány epizódszerep után, egy tévésorozatban, az Into The Westben domborított, előtte pedig színházi darabokban bizonyított. Az indián felmenőkkel rendelkező srácot még biztosan láthatjuk a jövőben!

Kiowa Gordon Jacob legjobb barátját és bizalmasát, Embry Callt alakítja. Hogy honnan is ismerhetitek? Sehonnan! Ez ugyanis az első alkalom, hogy kamerák elé áll. Kezdésnek azért, valljuk be, nem rossz! A srác Peach Springsben lakott eddig, az 1400 fős Hualapai törzs tagjaként, amely az arizonai hegyekben él. Az indiánok kemény rockerként tartották számon, úgyhogy könnyen elképzelhető, hogy nem áll meg a színészetnél, és később a zenecsatornákon láthatjátok viszont.

A huszonkét éves kanadai színész, Bronson Pelletier Jaredként tűnik fel majd a mozivásznon. A srác igazi farkas - hihetetlen erővel bír. Bronsonnak eddig kisebb tévés szerepek csurrantak csak, most viszont megmutatja, hogy a mozivásznakon is megállja a helyét. Ránézésre mondhatjuk, hogy ez tutira így is lesz!