Alecia Beth Mooreról

Na most így az új klipp miatt eszembe jutott, hogy mennyire bírom Pinket, de még a nevét se tudom oO... Szóval most egy kis életrajz következik...

Alecia Beth Moore azaz Pink 29 éves, kétszeres Grammy-díjas amerikai énekesnő, színésznő és dalszövegíró, akit napjainkig a legsikeresebb énekesnők között említhetünk. 2008 októberében jelent meg ötödik albuma Funhouse címmel.

Alecia Moore in pennsylvaniai Doylestownban született Judy Moore ápolónő és James Moore, Jr. Katona lányaként. Édesapja mindig énekelt neki gitár kísérettel, ezért már akkor eldöntötte, hogy amikor felnő rocksztár lesz. 14 évesen kezdett el fellépni philadelphiai klubokban. Ezután több együttesben is tag volt, de feloszlásuk után szólóban folytatta és a Pink művésznevet kapta.

2000 áprilisában jelent meg Pink első albuma Can't Take Me Home címmel.

2001 novemberében jelent meg második albuma Missundaztood címmel, melynek rockos stílusa eltér az első albumának R&B stílusától.

2003-2005: Try This

Pink már 2005-ben elkezdett dolgozni negyedik albumán az I'm Not Dead-en. Az album 2006 áprilisában jelent meg és sokkal jobb helyezéseket ért el a nemzetközi albumeladási listákon, mint a Try This.

=D önnyi.