Új év, új... ?

Na hát akkor belekezdtünk 2010-be. Nem változott sok minden, azt hiszem minden maradt a régiben, hiába kezdtünk új évet. Hamarosan a suliban félév... =/ és most így előtte nekem nincs jobb dolgom, mint irogatni...

Na de van egy hírem... Elterveztük, hogyha készen leszek a mostani történetemmel, akkor újat kezdek. A szobatársaim segítségével már ki is dolgoztuk a történet nagy részét:) Remélem az is tetszeni fog mindenkinek..=)

A jelenlegivel az a helyzet, hogy javítom szép lassacskán talán készen leszek. Egyébként már egyeztettem egy ismerőssel, hogyha a kiadónak nem tetszik van egy írónő ismerőse, aki szívesen elolvassa.:)

Az idő errefelé rémes, ahogy láthatjátok a képen, ezért ma nosztalgiáztunk nagymamámmal =) Rengeteg régi képet mutatott és néhányat le is kaptam, de szinte lehetetlen előidézni azt a hangulatot, ami eláraszt miközben a kezedben tartod valakinek a múltját. Nagymamamám története egyébként is könyvbeillő kalandokkal teli. Az is tervben van, hogy egyszer leírom. Mintha csak egy regényt élt volna meg. Szeretem hallgatni. :)