Csak hogy értsétek...

Az egyik népszerű portálon megjelent egy cikk, ami Kristen Stewartot és Emma Watsont hasonlítgatja. Természetesen az oldal írói most is kikérték a véleményt.

Ki a tehetségesebb és ki a szebb...

Emma Watson remélem tudjátok Hermione a HP sorozatból. Kristent pedig valószínűleg szintén nem kell bemutatnom.

Szóval. Nem akartam helyben lereagálni a dolgot, mivel remélem nem, de ha mégis tudjátok milyen egy bedühödött 13-14 éves lány, hát akkor megértitek. istenments. Inkább sunyiba, hátak mögött reagálok.

Először is a kommentek.

Csak a lényeget hagytam kint, nehogy valakit megsértsek..:D Nem mintha túlságosan érdekelne.

Szóval az első vagyis 215. kommentelő netfüggőpalántát röviden és tömören lereagálnám: -.-" ennyit erről.

Viszont a másik kislány, aki kicsit bővebben kifejtette nekünk miért imádja Emmát. 214-es rajtszámmal induló hölgyikénk szerint Emma Watsonnak köze volt a Harry Potter könyvsorozat megszületéséhez. Lehet, hogy J.K.-nak akkoriban ihlető, 11 éves jővőbeli hermionék nőttek az udvarában?

1. hiba. Nem valószínű. Tehát, hogy világosabban fogalmazzak. A cikkben NEM a könyvekről kértek véleményt, drága. És Emma Watson maximum a közenincs dedikálásával okozott valakinek is örömet a könyvvel kapcsolatban. Szóval kérem, itt filmekről beszélünk nem könyvekről.

2. hiba Hahó, ha nem ismered Kristent, minek fejtegeted ezt a kérdést? Akkor nem tartozik rád. Olvasd inkább újra Harry kalandjait. Emma 11 éves korában vásznon. Drága, csak kedves felvilágosításként elmondom, hogy Kristen Stewart 11 éves korában szerepelt a Birtokviszony c. filmben, 12 évesen pedig a Pánikszoba c. filmben. Talán nem volt akkora felhajtás körülötte, mint a sebhelyes varázslótanonc körül, de ott volt.

Mielőtt valaki félreértene. Nekem itt nem azzal van a gondom, hogy a kedves felhasználó szereti Emmát, hisz elismerem van tehetsége az ifjú színésznőnek, bár a Hp-n kívül nem nagyon csillogtatja ezt. Nem. Nekem az a bajom itt, hogy körülbelül 200 kommentelőből 190 csak a Twilightot és a Harry részeket látta. Tehát egyáltalán nincsenek tisztában ki ez a két színésznő. Annyit tudnak, hogy Emma Hermione, Kristen pedig Bella. Varászlás és vámpírok. Ez alapján természetesen mindenki eldönti, melyik szimpibb kész is. Csak hogy, ha már valamiről kikérik a véleményed, akkor legalább légy tisztában kiről is van szó.

Na jó, túlreagálom, hisz ez csak egy cikk és nincs semmi jelentősége.

Remélem értettétek a példa alatt rejlő lényeget.

 Úúú..:D Inkább nem olvasom tovább, mert egyre rosszabb lesz:D