Mutasd a karmaidat, megmondom ki vagy!:D

Hát gondoltam legyen már valami értelmes is ;D Már ha lehet ezt annak nevezni...

Érdemes figyelni a körmeinkre, ugyanis számos kulturában mágikus erőt tulajdonítanak neki. Dél-Amerikában a vudu babák készítéséhez, a elátkozandó személy körmét és haját használják fel.. De különben a vudu varázslásnak pozitív hatása is van. Jó tudni ;D 

A köröm színe:

A fehér körmű ember önző, viszont a rózsaszín köröm nyitott, megértő, kellemes egyéniséget takar. A pirosas köröm temperamentumot jelent, a kékes egészségi problémákat.

Persze ez inkább az ember egészségi állapotától függ.

Mandula alakú köröm

Na ők a nagyon érzékenyek. Még az egyértelmű kimenetelű kudarcokért is rengeteget szenvednek. Komprumisszumkészség és segítő szándék jellemzi őket. Azonban csapda is rejlik jellemükben: a túlzott áldozatkészség gyakran okoz problámákat. Néha gondolj magadra is! ;)

 

 

 

 

 

 

Téglalap alakú köröm

Ők az őszinte és egyszerű emberek. A kellemetlenségeket inkább elhallgatják, senkit nem akarnak megbántani. Örörk optimisták, a legnehezebb helyzetekben is látnak pozitívumokat. Társasági emberek.

 

 

 

 

 

Lapát alakú köröm

(A képen műköröm, de a szöveg a természetesen ilyen alakú körmökre vonatkozik.)

Az ilyen körmű emberek a bátrak. Lekierőt és magabiztosságot jelent. Ez a lelkialkat is rejt azonban csapdát: a magabiztosságot gyakran értelmezik nagyképűségnek.

Az ilyen körmű emberek mindig hű barátok.

 

 

 

 

a forrás részben. haddnemondjamkianevét újság.:D