4 elem horoszkóp



Nah ígéretemhez híven:DDD

A Tűz elem jellemzői:  A tűz elemű embernek hatalmas az önbizalma, óriási lelkesedéssel veti bele magát mindenbe. Nem tud hideg fejjel gondolkodni, spontán adja mások tudtára a véleményét, és ha rossz kedve van, előszeretettel gázol bele más emberek lelkivilágába. Amikor döntést hoz, ezt általában gyorsan teszi, a benyomásaira hagyatkozik, és lehet, hogy megbánja az egészet.
Problémakezelése: Ha valami mélyen felháborítja, akkor ez annyira feltüzeli, hogy drámai fellépésre ragadtatja magát, nagy összecsapásra képes. Érzelmei, mint egy tüzes lávafolyam, úgy indulnak meg, mindent és mindenkit megsemmisítenek. Az ügy hamar elintéződik a részéről, és általában gyorsan elfelejti az egészet.
Szerelme: Heves és szenvedélyes, leginkább a harc, a küzdelem, a hódítás érdekli. Ezért ha olyan partnerrel hozza össze a sors, aki méltó ellenfele a csatában, akkor az életre szóló kapcsolat lesz, hiszen általában azért békülnek ki, hogy újra veszekedhessenek, és minden kezdődjön elölről.

A Levegő elem jellemzői: Első osztályú hangvezető, ezért tud mindenkivel szót érteni, és fantasztikus kapcsolatokat kialakítani-igazi társasági lény. Elegáns, vicces, szórakoztató, elbűvölő, általában jól felvágták a nyelvét, a vitában rendszerint övé az utolsó szó. Nagyon jól ért a trükkös blöffléshez, a legtöbb politikus a levegő eleműek közül kerül ki.
Problémakezelése: Megszellőzteti a problémáját, ami gyorsan el is párolog. Hiszen addig beszéli ki magából a gondjait, amíg már nincs is mit mondania róla, és rájön, hogy sem dühöt, sem szomorúságot, sem semmit nem érez az üggyel kapcsolatban.
Szerelme: Az újdonság iránt vágy, valamint a kiványcsiság hajtja. A szavaival hódít, beszédének alig lehet  ellenállni, minden hájjal megkent csábító. Annak ellenére, hogy nagy szüksége van partnerére, nem a másikkal való összeolvadásra vágyik, hanem a kiegyensúlyozott kapcsolatra, amelyben mindeki megőrzi a függetlenségét.

A Föld elem jellemzői: A földön jár, nem szereti az elvont dolgokat, neki a tett és az eredmény a fontos. A legtürelmesebb ember, akit ha feldühítenek, még sokáignyugodtnak látszik, de belül mélyen fortyog benne az indulat. És ha kitör az olyan, mint a földrengés. A föld elemű ember erőssége a következetesség, és mivel saját tapasztalataiból tanul, tudja, hogy akadályok nélkül nincs fejlődés.

Problémakezelése: Leás a bajok gyökeréig, és azt hiszi, hogy majd így megoldja a problémát.De nem sikerül, mert a sértésen, a csalódáson akár évekig rágódik.  Nem szeret harcolni, ha mégis konfigtus alakul ki, ő ért a legjobban ahhoz, hogyan nézze levegőnek a másikat, és a hallgatás fala mögé rejtőzve játssza a " Ki bírja tovább?" játékot. Gyorsan megenyhül, ha a másik beadja a derekát.
Szerelme: Biztonságra, stabilitásra vágyik a kapcsolatban, általában a párkapcsolatnak ő a tartópillére, partnere támasza. Mindig ott van, amikor a másiknak szüksége van rá, és ezt az idők folyamán társa annyira megszokja, hogy el sem tudja képzelni nélküle az életét. Mivel nehezen változtat, gyakran a rossz kapcsolatban is benne marad, és egy életen át tűr.

A Víz elem jellemzői: Átváltozóművész, aki képes mindennap más arcát mutatni. Rendkívül gazdag a fantáziája, mélyen átérzi mások érzéseit, gondolatait. Legnagyobb hibája, hogy sokszor rózsaszínű szemüvegen keresztül nézi a világot, szereti a kellemetlen valóságot kellemessé átkölteni. Ezért tud a legmeggyőzőbben füllenteni, mert saját változata az igazságról sokkal jobban hangzik, mint a többieké.
Problémakezelése: Az ő módszere a probléma kimosása a lélekből, ami történhet könnyekkel vagy alkohollal. Harcmodorának erőssége abban áll, hogy nem hagyja abba: amikor már azt hisszük, hogy egy témát lezártunk, a víz elemŰ ember újra szóba hozza, és addig mondja, míg eléri a célját.
Szerelme: A párkapcsolatban a meghitt védettség mellett a változatosság számára a legfontosabb. Ám érdekes módon ezt a változatosságot gyakran nem az újabbnál újabb szrelmek hajszolásáb éli meg, hanem abban, hogy képes ugyanazt a partnert mindig újnak és másnak látni. Képes arra amire a többi elem nem: testileg annyira összeolvadni a partnerrel, hogy átélheti az egység legmélyebb érzését.