Misztikus számtan

A numerológia nagyszerű eszköz arra, hogy megismerd önmagad.

Számold ki a névszámodat!

Írd le a neved, majd helyettesítsd be az egyes betűk helyére a lenti számokat. A kapott értékeket add össze, és ha egy kétjegyű eredményt kapsz, az összeadást mindaddig folytasd, amíg egy számjegyű nem lesz a vége. Az anyakönyvezett neved a leginkább mérvadó, de ha a becenevet vagy művésznevet használsz, azzal is megpróbálhatod a számolást. Ha van ékezetes betű a nevedben, azt ékezet nélküliként vedd figyelembe. Például Kovács Éva = 2 + 6 + 4 +1 +3 +1 + 5 +4 +1 =27=2+7=9

ABCDEFGHI
JKLMNOPQR
STUVWXYZ 
1
23
4 567
89

 

Egyes: Vezetésre születtél. Nagylelkű, bátor egyéniség vagy. Fejlett igazságérzettel és felelősségtudattal rendelkezel. Használd ki ennek előnyeit!

Kettes: Szelídség és érzelmesség jellemez téged, empatikus vagy. Legjobb tulajdonságod kiváló alkalmazkodó- és együttműködő képességed.

Hármas: Sokoldalú vagy, és merész, ami miatt sokan irigyelnek. Szereted az új terveket, semmilyen kihívásnak nem állsz ellen. Színészként, zenészként, előadóművészként érhetsz el sikereket.

Négyes: Megbízható, szorgalmas és kitartó vagy, ugyanakkor hajlasz a melankóliára és a hirtelen dühkitörésekre. Cserébe viszont kiválóan eligazodsz akár a legapróbb részletek között is.

Ötös: Karrieredben fő tényező a változatosság, az újszerűség és a haladás lehetőségének keresgetése. Mozgékony, okos és temperamentumos vagy, semmiféle kockázattól nem rettensz vissza.

Hatos: Jó tulajdonságod a háziasság. Számodra a család és az ezzel járó értékek az első helyen állnak, ragaszkodsz az otthonodhoz, szereted a gyerekeket, az állatokat, a természetet.

Hetes: Ez a szám legfőképpen a tudósokra, filozófusokra jellemző. Vonzódsz az egzotikumhoz, és csábítanak a hosszabb utazások, ha teheted, magad is belevágsz ilyenbe. Jó üzleti elképzeléseid vannak, de ritkán tudod megvalósítani őket.

Nyolcas: Keménység, gyakorlatiasság jellemez, minden apró sikerért megdolgozol. Érzelmi életedben a legnagyobb hiba, hogy betegesen féltékeny tudsz lenni. Türelmetlen vagy, hamar túl akarsz esni a dolgokon, mindent gyorsan le akarsz tudni.

Kilences: Nemes érzésű emberként sokszor nem igazán érted, hogy a többiek min képesek állandóan vitatkozni, veszedkedni. A szerelemben általában teljesen az érzelmeidre hagyatkozhatsz, és kifejezetten szenvedélyes, romantikus típus vagy.