Erre-arra.../Forks/



Hát ez megtetszett :D

Na és ha már egy ilyet beraktam, akkor illene egy ezzel kapcsolatos helyről írnom, pontosabban Forksról, ahol játszódik a Twilight...:D

Forksban perpill ilyen idő van:

Végülis a filmből úgyse tudsz meg sokmindent róla...

Washington

Forks, Washington, USA, az olimpiai Peninsula szívében helyezkedik el az olimpiai hegyek és a Csendes-óceáni strandok között. A villák és az azt körülvevő terület ellátnak téged a szórakoztató opciók  lenyűgöző sorával, ha feltárod a Northwest sarkot Pacific Northwestben.

Ez a 2,000 négyzetes mérföldterületet határolják északon és nyugaton a sós vízi partok 100 mérföld fölött, délen és keleten alpesi rétek és esőerdő-völgyek. 200 mérföld fölött összevissza vad folyójú a régió.

Világosztályvonzalmak, mint például az olimpiai nemzeti park, Rialto Beach, a Hoh Rain Forest, Kalaloch Beach, az Ozette tó, Cape Flattery, a Northwest Coast, a Crescent tó, Sol Duc Falls, a sok festői folyó és hegyi nyom.

Forks lakossága hozzávetőleg 3,450(1998).

Forks területe 3.878 sq. kilométer.

A távolság Forkstól Washington DC 2580 mérföld. A távolság a Washington államfővárosáig 96 mérföld. (légvonalba)

Az időjárás Forksban idényjellegű. Ezen a területen nagy mennyiségű csapadék hullik. 1997-ben a csapadék 162.14 hüvelyk volt! Az eső általában október és április között esik.

Forks alapítása: 1945

Mégtöbb itt. :D

Downtown Forks with snow

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forks & Quillayute valley

 

 

First Beach & LaPush