Happy Birthday *.* & Filmajánló

Kristen Stewart tegnap betöltötte a 19-et, ezért utólag is nagyon boldog születésnapot kívánunk neki!


És itt egy új film, amibe Kristen is szerepet kapott..

Adventureland trailer

 

És a következő videóban pedig a színészek mondják el véleményüket a filmről.:)

 
Kristen: "Nagyon érzelmes. Óriási szívdobbanás és ritmusos."
Jesse Eisenberg: "És csak három percig tart"
Ryan Reynolds: "Nem tudom hogyan használhatnám-e ezt a példát szükségképpen. Úgy érzem sokat játszották olyan nagysikerű 80-as évekbeli filmekben, amiket szerettem. Mint például a Say Anything... Mindazonáltal azoknak a filmeknek mindig felejthetetlen filmzenéi voltak - az Adventureland lazán Mottola ifjúságán alapul - és egy édes - de - idétlen központi karakatere volt - amit Eisenberg játszott.
Jesse: "Számos különböző elem van - drámai, vicces, egy tökéletes tapsaztalatnak hat. A film nagyon következetes, bár különbözőek az elemek. Szóval eléggé hasonlít egy pop dalhoz."
 
Adventureland

1987 nyara: James Brennan (Jesse Eisenberg) friss diplomával a zsebében álmai nyaralására készül Európába. Ám amikor szülei megvonják az út anyagi támogatását, James-nek nincs más választása, mint munkát vállalni a helyi vidámparkban. Isten veletek német sörök, világhírű múzeumok és édes francia lányok! James-t ezen a nyáron türelmetlen apukák, plüssmackók és vattacukorért nyivákoló gyerekek várják. A rémálomba illő nyár azonban életre szóló kalandba fordul, amikor James pont ott talál rá a szerelemre, ahol a legkevésbé számít rá.