*3* Vígjáték, akció, romantika

A csajok háborúja

Van, akinek megadatott, és van, aki csak vágyik egy legeslegjobb gyerekkori barátnőre. Olyanra, aki ismeri minden álmunkat, aki félszavakból is megért minket...

...ugyanazt gondolja az életről, mint mi, aki előtt nincsenek titkaink, és akivel már

ősidők óta elválaszthatatlanok vagyunk. Emma és Liv pontosan ilyen barátnők. Nagyjából egyszerre kérik meg a kezüket, egyszerre mondanak igent, és persze egyszerre válasszák ki a lagzi helyszínét. A baj csak az, hogy sajnos ugyanazt, ráadásul ugyanarra a napra. És attól a pillanattól fogva a barátnőség a legkegyetlenebb és leggátlástalanabb háborúvá válik számukra: a két lány minden eszközt bevet, és semmitől sem riad vissza, hogy tönkretegye a másik lakodalmát. A két főszereplő "csajt" pedig ki más játszhatná ebben a lendületes vígjátékban, mint Kate Hudson és Anne Hathaway. A jó hangulatról rajtuk kívül az elcsúfított esküvői ruhák, átprogramozott szoláriumok, elcserélt hajfestékek gondoskodnak.

 

Underworld- A vérfarkasok lázadása

Mintha a sötét világ arisztokratái örökké gyűlölték volna egymást. A vámpírok, és pórjai, a farkasemberek... pedig nem volt ez így mindig.

Évszázadokkal ezelőtt béke honolt a vérszívók magasabb és alacsonyabb rendű fajai között...

[johkisfilm.tetszett]:D

A szabadság útjai

Az Oscar-díjas rendező, Sam Mendes szívbe markoló filmje Richard Yates kíméletlenül őszinte regénye alapján készült, és azt a kérdést boncolgatja, vajon szakítani tud-e két ember a megszokott életével anélkül, hogy közben egymással szakítanának. A főszerepben Leonardo DiCaprio és Kate Winslet.