Áll a bál, de para!

Olvasgattam ezt-azt és rábukkantam egy egész jó kis könyvre...:D

Szóval a könyvben 5 történet 5 különböző írótól van. Az írók között ott van Meg Cabot és Stephenie Meyer is... A történetek mind egy bálon játszódnak, afféle para-bál szerűek. Mindegyikben találunk természetfeletti lényeket... vámpírokat, angyalokat...

Magyarországon valószínűleg június 4-én jelenik meg:)

http://twilight-net.extra.hu/images/prom-2.pngAz öt izgalmas történet középpontjában a bál áll, pontosabban afféle para-bál, ahol aztán pokoli táncot lejtenek mindenféle lények.
Délután, amikor még azon görcsöltél, hogy kétballábas vagy, és leginkább a ruhásszekrényed szegényessége aggasztott, eszedbe sem jutott, hogy maga a Nagy Kaszás visz majd táncba... Márpedig ő nem azért kért fel, hogy a toiletted dicsérje...
Némely estély akciódússá fajul, olykor kivégeznek egy harapós kedvű vámpírt, angyalok csapnak össze démonokkal, szóval valamivel izgalmasabbak, mint egy retro öltönyös DJ szövegelése, és a lakásból sem kell kimozdulnod.

Az ajtóval ne bajlódj, vagy bejönnek, vagy nem...

Szóval, engedd el magad! Rémes estéd lesz!

Kiváncsi leszek rá o.O

A kötetben található történetek szerzői: 

Meg Cabot
Kim Harrison
Michele Jaffe
Stephenie Meyer
Lauren Myracle

A gyerekek irodalma

A novelláknak ez az összeállítása megvizsgálja azokat a kihívásokat amikkel a lányok egy bál alatt szembeszállhatnak. Marynek van egy olyan titka, ami elől nem tud elmenekülni, és nem tudja figyelmen kívül hagyni azt. Sebastian szereti a legjobb barátját, Lilát, és Mary nem tudja, Lila hogyan fog cselekedni, ha Mary meggyilkolja új barátját?! Frankie és a két barátja elmennek szerencsét próbálni, Madame Z-hez, akinek a jóslatai véletlennek látszanak. Frankie-t Madame Z sokkal jobban érdekli; mindazonáltal Frankie azt kívánja, bár soha ne nézett volna rá. Madison Avery csak azért megy a bálra  hogy egy nagyszerű sportautóval szert tegyen egy jóképű idegenre, de az otthon többé válik mint hitte. Most aközött találja magát, hogy segít lecsillapítani az apját és megmenteni magát. Mirandának fizettek, hogy vegyen fel egy kiskorút és kézbesítse az otthonát, de egy őrült bandita elrontja tervét . Hogy rosszabbá tegyük a dolgokat, valaki megpróbálja elrabolni. Gabe-nek meg kell mentenie a bált, mielőtt az a lángokban elpusztul. Celeste és Jezebel nem tesznek semmit hogy segítsenek erőfeszítéseiben. Gabe kap egy meglepetést a báltól. A történeteknek ez a gyűjteménye bebizonyítja, hogy néhány bál szó szerint a Földön pokol.

Kritikus: Jennifer Mitchell

[vagyvmiilyesmi:D]

Ja és a címe Pokoli báléjszakák

=D