Programajánló a nyárra

Nahű azt olvastam ha sok ásványvizet iszol, eltünnek a hátadról a pattik:D Kár hogy nemszeretem az ásványvizet:)

Törzsi motívumos cuccok a divat...

Keresgéltem mit lehetne csinálni a nyáron és találtam pár programot nektek:)

Társasággal

Gengszterrománc

A Városmajori Színpadon számos remek produkciót láthattok a nyáron - én a Bonnie és Clydeot ajánlom figyelmetekbe. A legendás sztorit már számos formában feldolgozták, ezúttal zenés darab kerekedett belőle, amelynek pikantériája, hogy a címszerepeket a magánéletben már nem egy párt alkotó Kapócs Zsóka és Kamarás Iván alakítja.

Előadások: július 23., 24.  www.szabadter.hu

Egyedül

Ezeregyéjszaka

A mesés Kelet mindenkit elvarázsol, és sokan szeretnének részesei lenni legalább egyszer egy hamisítatlan indiai estének. Ezen a nyáron te is megteheted, hiszen különleges szépségű és tehetségű művésznő érkezik hozzánk, aki táncműsorával kalauzol az érzékek birodalmába. Sőt ha te is el akarsz kápráztatni valakit, egy autentikus kurzuson is részt vehetsz, melyet maga Sandhyadipa Kar, az odisszi nevű klasszikus templomi tánc képviselője tart majd egész nyáron.

www.indiaitanc.hu

Barátnővel

Buli van!

A barátnők általános témái: zene, mozi, humor, művészet, sport na és a pasik. Ha minderre ti is vevők vagytok, akkor július 22-26. között a debreceni Nagyerdőn, a Campus Fesztiválon a helyetek. Az öt napon át tartó buli számos sport- és kulturális programja mellett olyan sztárok koncertjein tombolhattok, mint a The Rasmus, a Madcon, a London Elektricity, a Chumbawamba, és a hazai kedvencek, mint Zagar, Péterfy Bori, Quimby, Ladánybene 27, Erik Sumo Band feat, Kiss Erzsi vagy az Irie Maffia sem  maradnak otthon - hát ti se tegyétek!

www.campusfesztival.hu

Pasival

Szabadtéri szerelem

Az egyik legromantikusabb városunk Pécs. Sok pár zarándokol ide, hogy egy közösen elhelyezett lakattal megpecsételjék szerelmüket. Tegyétek meg ti is, és ha már ott jártok a 2010-es év Európa Kulturális Fővárosában, nézzetek meg egyet-kettőt a Szabadtéri játékok programjából. Az egész nyarat felölelő rendezvénysorozat olyan meglepetéseket tartogat, mint a Sakk-Matt vagy a Bolero-Carmina Burana.

www.pecsiszabadteri.hu